ALGEMENE VOORWAARDEN

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen bij Wilderswebwinkel. Bij aankoop gaat de klant akkoord met de voorwaarden.
Houdt er rekening mee dat alle artikelen op Wilderswebwinkel zorgvuldig met de hand, in kleine oplage gemaakt zijn. Ieder artikel is uniek; kleuren en drukinkt-intensiteiten kunnen varieëren. Bij alle artikelen staat een zo uitgebreid mogelijke beschrijving om misverstanden te voorkomen.
BETALING
Na betaling ontvangt u van ons binnen 48 uur een bevestiging per mail.
PRIJZEN
Alle prijzen genoemd op de website, zijn per stuk, inclusief BTW, en exclusief verzendkosten binnen Nederland. Wilderswebwinkel is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten van PostNL.
LEVERING
Al uw bestelde en betaalde artikelen worden binnen 5 werkdagen naar u verzonden en aangereikt binnen het bezorgingsnetwerk van PostNL. Vanaf het moment dat wij je pakket afgeven aan de vervoerder hebben wij geen invloed meer op eventuele vertragingen die bij PostNL zijn ontstaan. Ook hebben wij geen invloed op het eventueel afleveren bij buren of aflevering op gewenste tijstippen. Dit zijn zaken welke PostNL zelf regelt zonder invloed van Wilderswebwinkel.
VERZEND- EN HANDLINGSKOSTEN
De verzend- en handlingskosten van je bestelling bedragen standaard slechts € 5,50.
RETOURZENDING
Mocht het product wat u hebt besteld niet aan uw verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk een bestelling binnen 14 dagen op eigen kosten te retourneren mits u aan de volgende voorwaarden voldoet:
Wij dienen binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling per mail op de hoogte te worden gebracht met daarin de reden van retour, bestelnummer, naam, adres en rekeningnummer.
Bestellingen kunnen alleen teruggestuurd worden als ze onbeschadigd en ongebruikt zijn.
Na correcte ontvangst van het pakketje zal binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort worden op je rekening.
KLACHTEN
Wilderswebwinkel is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruik van de geleverde producten.
De kleuren op het beeldscherm kunnen iets afwijken van de kleuren in het echt.
Zijn er onverhoopt toch klachten, stuur dan een mailtje via ons contact formulier. Dan kijken we samen of we het probleem op kunnen lossen.
PRIVACY POLICY
Wilderswebwinkel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Wij zullen uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, zoals de transporteur (TNT Post) en uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
ALGEMEEN
Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Wilderswebwinkel. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Wilderswebwinkel.
De op de website vermeldde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermeldde informatie niet volledig of onjuist is.
De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Wilderswebwinkel behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
POSTADRES
Wilderswebwinkel
T.n.v. Himmelsbach
Hemonylaan 24
1074BJ Amsterdam
BEDRIJFS GEGEVENS
Himmelsbach Amsterdam
BTWnr. 1316 44 361 B 01
KVKnr. 51506327