OVER ONS

Hier kun je merchandise vinden van Geert Wilders. We verkopen onder andere T-shirts, tassen en dekbedovertreksets. Maar ook andere leuke artikelen, zoals het ‘Mens doe eens normaal’ spel. Alle producten zijn ontworpen en in kleine oplage geproduceerd door beeldend kunstenaars.
Naast een initiatief om het door het huidige kabinet gepropageerde cultureel ondernemerschap onder kunstenaars aan te moedigen, is de WildersWebWinkel een groeiend platform voor kunstenaars om zich op creatieve wijze te verhouden tot Geert Wilders.
We zijn er trots op dat dit initiatief erkenning heeft gevonden in media die traditioneel kritisch staan tegenover de kunstwereld, wat de verbindende kracht van kunst onderstreept. Met producten die variëren van een Wilders deurmat tot een PVV-meeuw piñata, faciliteren we gesprekken die verder gaan dan de gebruikelijke pro- en anti-Wilders sentimenten.
WildersWebWinkel.nl is meer dan een webshop; het is een beweging die, met een vorm van schurende en bevragende sociale kunst, voorbijgaat aan het traditionele activisme. Door maatschappelijke polarisatie uit te dagen en te ontwrichten, streven we naar een dieper begrip en verbinding tussen verdeelde groepen, en vieren we de rijkdom van menselijke visies en ervaringen.
Heeft u een verWilderd product die u via onze online galerie wil verkopen? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op: CONTACT
Selectie van Wilderswebwinkel.nl in het nieuws:
2024 Volkskrant ‘Wie wil wilderswebwinkel kopen?
2012 Pownews, 22:45 uur 
2012 NRC,  Geef ns een Geert kado, shirts tassen en deurmatten met Wilders erop
2012 De Telegraaf, Webwinkel met Wilders Prullaria
2012 RTL Nieuws, Webwinkel met Wilders Prullaria
2012 Ger.nl, Cadeautje nodig Wilders