ALGEMENE VOORWAARDEN

Welkom bij Wilderswebwinkel. De onderstaande voorwaarden gelden voor alle transacties en interacties met onze webwinkel. Door een aankoop te verrichten, accepteert u deze voorwaarden in hun geheel.
PRODUCTINFORMATIE
Alle producten in de Wilderswebwinkel zijn met zorg gemaakt door print-on-demand bedrijven. Hoewel we ernaar streven de productafbeeldingen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, kunnen er kleine verschillen zijn in kleur en drukintensiteit. We bieden uitgebreide productbeschrijvingen om verwachtingen zo duidelijk mogelijk te schetsen.
BETALING
Binnen 48 uur na uw betaling sturen wij een bevestigingsmail. Heeft u deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op om de status van uw betaling te verifiëren.
PRIJZEN
Vermelde prijzen zijn inclusief BTW, per artikel, en exclusief verzendkosten binnen Nederland. Wilderswebwinkel is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de verzending door externe bedrijven.
LEVERING
Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden. De bezorging van t-shirts en mokken duurt buiten de feestdagen om ongeveer een week. De bezorging van speciale producten, zoals wandtapijten, kan vanwege levering uit de V.S. oplopen tot een maand of meer. De geschatte bezorgdatum ziet u tijdens het afrekenen.
VERZEND- EN HANDLINGSKOSTEN
Voor elke bestelling geldt een standaardtarief van €5,50 voor verzending en afhandeling.
RETOURZENDING
Omdat elk product speciaal voor u per stuk wordt vervaardigd (print on demand, dropshipping), kunnen producten enkel worden geruild bij technische gebreken of incorrecte levering. Wij verzoeken u dringend binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling via e-mail contact op te nemen om uw ontevredenheid te melden, inclusief duidelijke redenen, uw bestelnummer, contactgegevens, en duidelijke foto’s van de fout. Meldingen die binnen een week na ontvangst worden gedaan, komen in aanmerking voor ruiling.
KLACHTEN
Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade door verkeerd gebruik van onze producten. Kleuren kunnen afwijken van het beeldscherm. Bij klachten zoeken we gezamenlijk naar een oplossing.
PRIVACYBELEID
Uw privacy is belangrijk voor ons. Persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor orderverwerking. Uw gegevens worden niet verkocht aan derden en worden enkel gedeeld met partijen betrokken bij de bestelling.
ALGEMEEN
Alle content op deze website is eigendom van Wilderswebwinkel en mag niet gekopieerd worden zonder onze expliciete toestemming. Hoewel wij de informatie zorgvuldig samenstellen, kunnen wij niet garanderen dat deze altijd compleet of correct is. Prijzen en productinformatie kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast.
CONTACTINFORMATIE
Wilderswebwinkel, ten name van Himmelsbach, Hemonylaan 24, 1074 BJ Amsterdam.
BEDRIJFSGEGEVENS
Himmelsbach Amsterdam, BTWnr. 1316 44 361 B01, KVKnr. 51506327.